Hotelske Stope (Footprint) - 50x70 cm (200g/kom - 600gsm)
Hotelski Tekstil > Hotelski Peškiri / Hotelske Stope / Hotelski Ogrtači

Hotelske Stope

Stope su, sasvim sigurno, komad koji će upotpuniti izgled vašeg kupatila, a Greek Design Stope učinit će da vaš hotel ima potpuno unikatan stil.

Poznati grčki uzorak ovih stopa, te jednostavan i klasičan stil, čini ih lako uklopivim u svaki stil uređenja.

Rađene od pamuka, thuck in tehnologijom (koja spriječava kidanje i osipanje krajeva), ove stope izuzetno su kvalitetne i dugotrajne.

Stoga, ukoliko želite unijeti u svoj hotel dašak antičke profinjenosti, naše Greek Design Stope, idealan su izbor za vas!

Sastav: 100% pamuk
Boja: Optički bijela
Ostale boje na upit
Dizajn tkanja: Prsten – Tuck-in

KOLIČINSKI POPUST NA HOTELSKE PEŠKIRE/STOPE

Ostvarite POPUST od 10% do 30% na sve peškire hotelskog asortimana! Popust ostvarujete na osnovu količine naručenih peškira/stopa.

Popust se obračunava automatski prilikom narudžbe.

DimenzijaTezinaCijena
50x70 cm600 gsm (200g.)8.75 KM
50x70 cm700 gsm (250g.)11.00 KM
50x70 cm850 gsm (300g.)13.75 KM

Da bi kupatilo bilo u potpunosti opremljeno, moramo paziti na svaki detalj. Pored peškira, koji su nezaobilazni dio opreme svake kupaonice, tu su i stope, koje će doprinijeti ozbiljnijem i luksuznijem dojmu kod posjetilaca.

U našoj ponudi možete pronaći stope rađene u bijeloj boji, kao najtraženijoj kada je hotelski asortiman u pitanju. A što se izgleda tiče, tu su FOOTPRINT stope, koje dolaze sa uzorkom stopala, kao i one ravne, bez dezena.

Za koji god model da se odlučite, nećete pogriješiti, jer smo i našim stopama posvetili posebnu pažnju, te ih proizvodimo od TURSKOG PAMUKA. Upravo zato, stope iz naše ponude, poznate su po mekoći, izdržljivosti i dugotrajnosti, kao i po visokoj moći upijanja i brzom sušenju, baš kao i naši peškiri.

Također, ukoliko želite nešto drugačije modele, tu smo za vas, jer po vašoj želji i zamisli, radimo i nešto drugačije stope.