DANI SUPER CIJENA
Popust od 40% na SAV ASORTIMAN!
* Ponuda vrijedi samo za online kupovinu. Popust se ne odnosi na Smeg kućanske aparate i hotelski asortiman.

40 %
OFF
21.00 KM
40 %
OFF
27.00 KM
40 %
OFF
27.00 KM
40 %
OFF
21.00 KM
40 %
OFF
40 %
OFF
27.00 KM
40 %
OFF

DEKA ZA BEBE neizostavni su dio dječije opreme i baš zato mi vam nudimo širok izbora različitih modela.

Bilo da pirate pamučne ili poliesterske modele, jednobojne ili šarene dezene, sigurni smo da ćete među našim artiklima pronaći nešto za vaše najmlađe.

Sto se tiče pamučnih modela, oni su rađeni od 100% prirodnog materijala, uzgajanog i proizvedenog u Turskoj. Ovaj pamuk, duzih niti, čini tkanje gušćim, a teksturu mekšom nego inače. Tako da je pamučna deka za bebe idealan izbor za vaše najmlađe.

S druge strane, poliester koji koristimo za naše proizvode, je onaj prerađeni, proizveden naprednim i modernim tehnološkim sredstvima. Takva unaprijeđena proizvodnja čini naš poliester veoma mekanim i nježnim, te izrazito laganim, što čini dekice od poliestera savršenim za vaše mališane.

Naša deka za bebe, dolazi u različitim bojama, nježnim pastelnim, kao i onim malo jačim. Također, različite su debljine, od onih laganijih i prozračnih za toplije dane, do onih debljih za zimski period.

Naša ponuda je raznovrsna, ali prije svega kvalitetna, a vaše je samo da dođete i izaberete model baš po mjeri vaših mališana.