HOTELSKI PROGRAM

Posteljine

PEŠKIRI / STOPE
OGRTAČI

PREKRIVAČI
DEKE / PIQUE

Jastuci
Jorgani

Zaštita za
Madrac / Jastuk

MADRACI

HOTELSKI PROGRAM

Posteljine

PEŠKIRI / STOPE
OGRTAČI

PREKRIVAČI
DEKE / PIQUE

Jastuci
Jorgani

Zaštita za Madrac / Jastuk

MADRACI

Preuzmite svoj cjenovnik za hotelski tekstil, sa već ponuđenim popustima! Za sve dodatne upite, kontaktirajte nas. Jer naš tim uvijek Vam stoji na raspolaganju.

PREKRIVAČI / DEKE / PIQUE

20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF
40.40 KM50.00 KM
20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF

HOTELSKE PIQUE

Još jedan model prekrivača iz naše ponude je PIQUE prekrivač, koji je rađen od 100% pamuka.

Razlikuje se od drugih prekrivača svojom teksturom, koja je blago i nenametljivo dezenirana kockastim uzorkom. Upravo zbog toga, ovaj prekrivač ima profinjen i elegantan izgled, te će obogatiti izgled svakog prostora.

Ovaj tip prekrivača dosta je prozračniji od drugih, te također veoma lagan za održavanje. Kao i svi naši prekrivači, izdržljiv je, te ni nakon mnogobrojnih pranja, neće mijenjati svoj izgled.

HOTELSKE DEKE

Deke, kao i prekrivači, predstavljaju artikle od esencijalne važnosti, kako u ljetnom, tako i u zimskom periodu.

U našoj ponudi možete naći širok izbor modela, rađenih od različitih materijala (pamuk, akril, poliester), a svaki od njih pomno je biran i kombiniran, kako bi se dobio proizvod po najvišim hotelijerskim standardima.

Pravi model deke, dobiven modernim tehnologijama proizvodnje i pravom kombinacijom materijala, ljeti će biti prozračan i pružiti vam osjećaj lakoće i svježine na koži, a zimi će vas dodatno ugrijati.

Također, svaka od naših deka, je modernog i estetski pomno osmisljenog izgleda, pa će biti i pravi dekorativni dodatak za krevet, koji će obogatiti izgled vašeg prostora.

HOTELSKI PREKRIVAČI

Kako bi krevet bio u potpunosti opremljen, a vaša posteljina zaštićena, tu su naši prekrivači.

Mekani i ugodni, prekrivači su pravi višenamjenski artikl, jer će:

  • zaštititi posteljine od prašine i prljavština
  • na taj način im pružiti dugotrajnost
  • biti dekorativni dodatak za krevet
  • obogatiti izgled sobe

Prekrivači iz naše ponude rađeni su od različitih materijala (pamuk, akril, poliester), a svaki od njih pomno je biran i kombiniran, kako bi se dobio proizvod po najvišim hotelijerskim standardima.

Svi naši prekrivači odlikuju se mekoćom i glatkom teksturom, lagani su za održavanje i prozračni, te svojim modernim izgledom doprinose ukupnom izgledu prostora.