BELOWHEADER

POPUST od 30% i više na artikle NOVE KOLEKCIJE, kao i DODATNI POPUST od 10% za kupovinu 3 ili više artikala!

* Popust se ne odnosi na Smeg kućanske aparate, dok je popust na hotelski asortiman 20%. Dodatni popust od 10% se ne odnosi na Smeg kućanske aparate, peškire i hotelski asortiman.

40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
117.00 KM141.00 KM
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
117.00 KM141.00 KM
20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF
20 %
OFF
88.00 KM140.00 KM

JORGAN SA SILIKONSKIM PUNJENJEM – ukoliko tražite kvalitetan jorgan, koji će vam pružiti toplinu, ali i prozračnost, onda ste na pravom mjestu!

Pored jorgana sa prirodnim punjenjem, pamukom, vunom, perjem, bambusom i aloe verom, nudimu vam i one nešto drugačije – silikonskog punjenja, koji ne zaostaju u kvaliteti i udobnosti.

Šta ustvari predstavlja silikonsko punjenje?!

Radi se, u suštini, o mikrosilikonskim vlaknima, koja imaju šupljikavu i ne tako gustu strukturu. Upravo takva struktura, čini ove jorgane prozračnim i laganim. Naime, ova vlakna ne zadržavaju prašinu i grinje, nego ih propuštaju kroz svoje šupljikavo tkanje.

To im daje ANTIALERGIJSKA i ANTIBAKTERIJSKA svojstva, pa se stoga ovaj jorgan sa silikonskim punjenjem preporučuje osobama osljetljive kože i onima koji su skloni alergijama. Ukoliko imate neki od ovih problema, onda su ovi modeli, puno bolji izbor za vas od prirodnog punjenja!

Također, jastuci su jako elastični i fleksibilni. To zanči da se neće biti teški i da ćete ih pomjerati sa lakoćom.

Jednostavni su za čišćenje i održavanje, jer se vlakna ne petljaju i ne gužvaju. A vrlo brzo nakon pranja, jorgan poprima provbitni oblik.