fbpx

BLACK FRIDAY POPUSTI do ČAK 70% nastavljaju se tokom vikenda - POŽURITE, jer SNIŽENJE traje do isteka zaliha!

NOVA KOLEKCIJA

Daphne nudi tepihe vodećih marki tepiha u sljedećim kategorijama

Tepisi, jedan od neizostavnih dijelova ukrasa za dom, spadaju u proizvode od kućnog tekstila koji mogu pravilno promijeniti atmosferu vašeg doma ako su pravilno odabrani.

Pa, na što biste trebali obratiti pažnju prilikom odabira tepiha?

Tepisi dodaju jednostavnost, udobnost i mekan izgled sobi u kojoj se koriste. Tepisi stvaraju spektakularnu pozadinu u vašem domu dodavanjem prirodne atmosfere kada su odabrani u skladu s opštom dekoracijom kuće. Da biste pronašli najprikladniji model tepiha za svoj dom, morate odlučiti kakvu atmosferu želite stvoriti u cijeloj kući. Vaš je dom ogledalo vašeg ličnog ukusa, a modeli tepiha dio su ovog ukusa. Kada kupujete prostirku za dom, obratite pažnju na svaki detalj, od boje poda do dizajna vašeg namještaja. Na primjer, ako vaš dom ima živahnu i živahnu dnevnu sobu i želite da prostirka ne bude žarišna točka vašeg doma, tepih možete baciti u drugi plan i odabrati jednu od jednostavnijih i nježnijih boja. Ako vaš dom ima jednostavnije detalje; Pri odabiru prostirke možete dodati kretanje domu odabirom prostirke za uzorak, boju ili teksturu.

Unique Tepisi
Unique Tepisi

Vaš životni stil je jedna od točaka koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru prostirke. Imati malo dijete ili kućnog ljubimca utjecati će na vaš izbor tepiha. Na primjer, ako imate malo dijete, odabir prostirke koja je antibakterijska i ako je moguće u tamnim bojama olakšat će vam život.

Saten Tepisi
Sateen Tepisi

Ne gubite se među vrstama tepiha!

Trajni proizvodi poput tepiha kupuju se nekoliko puta u našem životu i ne želimo požaliti. U tu svrhu moramo odrediti dizajn, upotrebljivost i trajnost dok istovremeno određujemo i model.

Osim toga, kupujući tepih, budite oprezni i kupujte ga s pouzdanog mjesta koje nudi široku paletu proizvoda; Daphne nudi tepihe vodećih marki tepiha u sljedećim kategorijama: dječji prostirke, prostirke za bebe, kožne prostirke, protuklizne prostirke, moderni prostirke, patchwork tepisi, prostirke, vintage tepisi i klasični tepisi

.