DANI SUPER CIJENA
Popust od 40% na SAV ASORTIMAN!
* Ponuda vrijedi samo za online kupovinu. Popust se ne odnosi na Smeg kućanske aparate i hotelski asortiman.

Hotelske Stope (Footprint)

7.88 KM12.38 KM

STOPE su, sasvim sigurno, komad koji će upotpuniti izgled vašeg kupatila, a GREEK DESIGN STOPE učinit će da vaš hotel ima potpuno unikatan stil.

Poznati grčki uzorak, jednostavan i klasičan stil, čini ove stope lako uklopivim u svaki stil uređenja.

Rađene od pamuka, thuck in tehnologijom (koja spriječava kidanje i osipanje krajeva), ove stope izuzetno su kvalitetne i dugotrajne.

Stoga, ukoliko želite unijeti u svoj hotel dašak antičke profinjenosti, naše Greek Design Stope, idealan su izbor za vas!

Sastav: 100% pamuk
Boja: Optički bijela. Druge boje na upit
Dizajn tkanja: Prsten – Tuck-in / Greek design

x

Da bi kupatilo bilo u potpunosti opremljeno, moramo paziti na svaki detalj. Pored peškira, koji su nezaobilazni dio opreme svake kupaonice, tu su i stope, koje će doprinijeti ozbiljnijem i luksuznijem dojmu kod posjetilaca.

U našoj ponudi možete pronaći stope rađene u bijeloj boji, kao najtraženijoj kada je hotelski asortiman u pitanju. A što se izgleda tiče, tu su FOOTPRINT stope, koje dolaze sa uzorkom stopala, kao i one ravne, bez dezena.

Za koji god model da se odlučite, nećete pogriješiti, jer smo i našim stopama posvetili posebnu pažnju, te ih proizvodimo od TURSKOG PAMUKA. Upravo zato, stope iz naše ponude, poznate su po mekoći, izdržljivosti i dugotrajnosti, kao i po visokoj moći upijanja i brzom sušenju, baš kao i naši peškiri.

Također, ukoliko želite nešto drugačije modele, tu smo za vas, jer po vašoj želji i zamisli, radimo i nešto drugačije stope.