HOTELSKI PROGRAM

Posteljine
PEŠKIRI / STOPE / OGRTAČI
PREKRIVAČI / DEKE / PIQUE
Jastuci i Jorgani
Zaštita za Madrac / Jastuk
MADRACI

HOTELSKI PROGRAM

Posteljine
PEŠKIRI / STOPE / OGRTAČI
PREKRIVAČI / DEKE / PIQUE
Jastuci i Jorgani
Zaštita za Madrac / Jastuk
MADRACI
HOTELSKI
PEŠKIRI
HOTELSKE
STOPE
HOTELSKI
OGRTAČI
HOTELSKI PEŠKIRI

Sastavni dio svakog kupatila, sasvim sigurno, je peškir. Kada je hotelski asortiman u pitanju, pretežno se biraju čisto bijeli peškiri, jer se najlakše uklapaju sa svakim stilom uteđenja i jer odišu čistotom.

Peškiri iz naše ponude rađeni su putem TUCK-IN tehnologije, koja peškirima omogućava specijalnu završnu obradu, spriječava osipanje i kidanje krajeva, a to je, inače, najčešći problem kada su peškiri u pitanju. Ono što naše peškire razlikuje od ostalih je TURSKI PAMUK od kojeg su proizvedeni, a koji je poznat po svojim dugim vlaknima, koja omogućavaju veću gustoću, a samim tim i veći kvalitet proizvoda. Također, turski pamuk ima svoju prirodnu mekoću, koju drugi proizvođači ne mogu postići bez hemijske dorade.

Zbog svega ovoga, naši peškiri ističu se po sljedećim svojstvima:

  • ostaju mekani i nakon mnogobrojnih pranja
  • ne osipaju se i ne gube na kvaliteti
  • ne ostavljaju neugodne mirise
  • ne žute nakon pranja
  • imaju izuzetno visoku moć upijanja i brzo se suše

Također, ukoliko želite personalizirane peškire, mi smo vam na raspolaganju, jer radimo modele po vašoj želji. I zato, ukoliko želite gostima vašeg hotela ili apartmana pružiti svu potrebnu ugodnost, naši peškiri su idealan izbor za vas!

Vidi SVI HOTELSKI PEŠKIRI
HOTELSKE STOPE

Da bi kupatilo bilo u potpunosti opremljeno, moramo paziti na svaki detalj. Pored peškira, koji su nezaobilazni dio opreme svake kupaonice, tu su i stope, koje će doprinijeti ozbiljnijem i luksuznijem dojmu kod posjetilaca.

U našoj ponudi možete pronaći stope rađene u bijeloj boji, kao najtraženijoj kada je hotelski asortiman u pitanju. A što se izgleda tiče, tu su FOOTPRINT stope, koje dolaze sa uzorkom stopala, kao i one ravne, bez dezena.

Za koji god model da se odlučite, nećete pogriješiti, jer smo i našim stopama posvetili posebnu pažnju, te ih proizvodimo od TURSKOG PAMUKA. Upravo zato, stope iz naše ponude, poznate su po mekoći, izdržljivosti i dugotrajnosti, kao i po visokoj moći upijanja i brzom sušenju, baš kao i naši peškiri.

Također, ukoliko želite nešto drugačije modele, tu smo za vas, jer po vašoj želji i zamisli, radimo i nešto drugačije stope.

Vidi SVE HOTELSKE STOPE
HOTELSKI OGRTAČI

Za potpuno opremljeno kupatilo, tu su naši ogrtači (bademantili), rađeni u klasičnoj bijeloj boji i modernom dizajnu.

Naravno, na vaš upit, radimo i ogrtače u drugim bojama i dezenima, kako bismo vam pružili potpunu uslugu.

Naši ogrtači, baš kao peškiri i stope, rađeni su od visoko kvalitetnog TURSKOG PAMUKA, koji ogrtačima pruža mekoću i ugodan dodir na koži. Zbog svojih dugih vlakana, artikli rađeni od turskog pamuka, imaju gušće tkanje nego oni rađeni od drugih vrsta, te su zbog toga još nježniji i ugodniji.

U našoj ponudi, nalaze se i modeli rađeni od VELURA, koji je poznat po svojoj izdržljivosti i otpornosti, kao i toploti (velur pomaže očuvanje tjelesne toplote), te se baš kao i pamuk, veoma često bira za izradu ogrtača.

A tu je i naš poznati PIQUE ogrtač, koji se razlikuje od ostalih po svom radu, odnosno, teksturi, koja je rađena od sitnog kockastog uzorka. Ovaj model poznat je po svojoj prozračnosti, te elegantnom izgledu, i sasvim sigurno će oduševiti i najzahtjevnije goste vašeg hotela.

VIDI SVE MODELE