KuhalA ZA VODU

Brzo, sigurno i pouzdano, naša SMEG kuhala za vodu, idealna su za brzo i jednostavno zagrijavanje vode, te će vam olakšati pripremu omiljenih napitaka i jela.

Tijelo od nehrđajućeg čelika, kapacitet od 1.7 litara, te bežična osnova, čine ova kuhala još praktičnijim nego prije.

S druge strane, svojim profinjenim dizajnom, bit će neodoljiv dodatak svakom enterijeru.

Vaše je samo da izaberete svoj model i omiljenu boju, i dobit ćete kuhalo za vodu, koje neće biti samo mali kućanski aparat u vašem domu, nego i dekorativni dodatak, koji će unijeti u vaš prostor potpuno novu dimenziju.

Kuhalo

Jednostavan i klasičan dizajn, sa blagim notama retro stila, ovo SMEG KUHALO ZA VODU, oduševit će vas već na prvi pogled. Jednostavno za upotrebu, praktično i brzo, ovo kuhalo omogućit će vam da pripremite svoj čaj ili kafu, u tren oka. Uštedite vrijeme, uljepšajte svoj prostor i uživajte u svom omiljenom napitku, uz naše jedinstveno kuhalo za vodu!

Kuhalo Sa Promjenjivom Temperaturom

Za sve istinske ljubitelje čajeva i toplih napitaka, SMEG KUHALO SA PROMJENJIVOM TEMPERATUROM, je pun pogodak! Uz ovo kuhalo, temperaturu vode možete prilagođavati u rasponu od 50°C do 100 °C, te pripremiti napitak baš po svojoj mjeri. Od sada, nema više čekanja da se vaš čaj umlači, ohladi i postigne željenu temperaturu – jer sada temperaturu vode regulišete upravo vi!

MINI KUHALO

Potpuno neodoljivo i praktično, ovo SMEG MINI KUHALO, oduševit će čak i one najzahtjevnije među vama! Možete ga smjestiti bilo gdje, od radnih stolova, noćnih stolića, dnevnog boravka do kuhinje, a sve to uz maksimalnu uštedu prostora i vode. Uz zapreminu od 0,8 litara, maksimalna iskoristivost i ušteda vode je zagarantovana! Unesite posebnu toplinu u svoj prostor i uživajte u svom omiljenom napitku, uz neodoljivo MINI KUHALO!

Mali Kućanski Aparati