APARATI ZA KAFU

Aparati Za Kafu

 

Ako ste od onih kafoljubaca, koji ne mogu zamisliti nijedan dan bez svog omiljenog napitka, onda su SMEG APARATI ZA KAFU čekali upravo vas!

Bilo da preferirate: espressofilter kafucappuccinolatte machiato
Ili možda uživate uz: toplu čokoladumilkshake napitke

u našem izboru naći ćete aparat baš za sebe!

Ručni Espresso Aparat

Upoznajte SMEG RUČNI ESPRESSO APARAT i uživajte u okusu vaše omiljene kafe kad god poželite. Ovaj aparat koristi, kako samljevenu, tako i kafu u zrnu, i svaki put daje vrhunski napitak! Od sada više ne morate ići u barove i kafiće, jer pravi ESPRESSO okus, možete imati u svome domu.

Pored toga, SMEG se pobrinuo, kao i uvijek, za vrhunski dizajn, tako da ćete imati, ne samo običan aparat, nego i neodoljiv dodatak vašoj kuhinji.

 

Automatski Espresso Aparat

Za posebnu aroma i što poptuniji okus, isprobajte SMEG AUTOMATSKI ESPRESSO APARAT, koji će vas oduševiti već na prvi pogled!

Unikatnim dizajnom, elegantnim, sa dodatkom retro nijansi, ovaj aparat unijet će posebnu toplinu u vaš dom i uljepšati trenutke opuštanja uz vaš omiljeni napitak.

Automatski espresso aparat, koristi kafu u zrnu, koja doprinosi još jačoj aromi i punijem okusu, te vjerujemo, da će zadovoljiti čak i najveće znalce među ljubiteljima kafe.

 

Aparat Za Filter Kafu

Mirisna, ukusna, dovoljno jaka i sa laganom pjenom – da, baš takva kafa je moguća i u vašem domu, uz SMEG APARAT ZA FILTER KAFU!

Bilo da se želite opustiti nakon napornog radnog dana, ili možda upravo žurite na bitan sastanak, ili samo čavrljate sa ekipom – kafa je idealno piće za svaku priliku! A sada ju možete spremiti, baš po svojoj mjeri, za svega nekoliko minuta, uz naš SMEG APARAT!

Jednostavan za upotrebu, brz i siguran, te primamljivog dizajna, naš APARAT ZA FILTER KAFU, oduševit će i najzahtjevnije među vama!

 

Mlin Za Kafu

Sačuvajte izvorni okus svog najdražeg napitka, uz naš SMEG MLIN ZA KAFU!

Posebna prednost ovog aparata (mlina) je ta, što samljevenu kafu, možete koristiti za:

espresso Aparat
aparat za filter kafu
French Press aparat za pravljenje kafe

Ovako samljevena kafa, zadržat će svu punoću okusa i pomoći vam da dobijete što ukusniji napitak.

S druge strane, MLIN ZA KAFU, moderno je dizajniran, rađen u skladu s najnovijim tehnološkim postignućima, kao i svi SMEG proizvodi, te će vašem prostoru pružiti posve nov i svjež izgled.

 

Aparat Za Mliječnu Pjenu

Ukoliko volite kafu sa bogatom pjenom, onda će SMEG APARAT ZA MLIJEČNU PJENU, biti vaš izbor broj jedan!

Pripremite sebi najrazličitije vrste bijele kafe, tople čokolade, milkshake napitke i to sve, sa samo jednim aparatom, u svega nekoliko jednostavnih koraka!

Svojim profinjenim dizajnom, lakoćom rukovanja i održavanja, ovaj aparat za mliječnu pjenu, postat će vaš najbolji prijatelj u kuhinji!

SMEG APARATI ZA KAFU

Svi SMEG APARATI ZA KAFU odlikuju se elegantnim dizajnom, uz prepoznatljivu notu retro stila, i različitost boja, kako bi se, sa lahkoćom, uklopili u svaki enterijer.

I naravno, rađeni su u skladu sa najnaprednijim tehnikama proizvodnje, kako bi upravo vama pružili kvalitet, efikasnost i dugotrajnost.

Jednom kada isprobate naše aparate, zaboravit ćete na kafu i tople napitke u vašem omiljenom kafiću, jer uz SMEG artikle, lahko je biti sam svoj caffee majstor!

SMEG ESPRESSO APARAT

Svi ljubitelji espresso kafe, sada mogu doći na svoje, uz SMEG ESPRESSO APARAT, koji će postati nezaobilazan dio vaše svakodnevne rutine!

Bilo da odaberete ručni ili automatski espresso aparat, bilo da koristite već samljevenu ili kafu u zrnu – u svakom slučaju, ne možete napraviti krivi izbor, jer naši aparati, uvijek daju profesionalne rezultate.

Pored toga, SMEG se pobrinuo, kao i uvijek, za vrhunski dizajn, tako da ćete imati, ne samo običan aparat, nego i neodoljjiv dodatak vašoj kuhinji.

Mali Kućanski Aparati