Posteljine

Deke

Prekrivači

Peškiri I OGRTAČI

Jastuci i Jorgani

Zaštita

Prostirke

Posteljine

Deke

Prekrivači

Peškiri I Ogrtači

Jastuci i Jorgani

Zaštita

PROSTIRKE

Početna Kućni Tekstil Prekrivač Kraljevska Posteljina + Prekrivač Set

Kraljevska Posteljina + Prekrivač Set

Vrijeme je za nešto potpuno novo i ekskluzivno – upoznajte našu KRALJEVSKU POSTELJINU, uz koju dobijete PREKRIVAČ i DEKU, a sve to u nevjerovatnom SETU od 11 komada.
 
Uživajte u raskošno mekanom dodiru i priuštite sebi kraljevski tretman, uz set koji dolazi u elegantnom koferu i koji će vas oduševiti već na prvi pogled.
 

Sigurni smo da svoje posteljine mijenjate i perete veoma često. Najviše zbog prašine, flekica ili prljavštine, koje se vrlo često pojavljuju sa njihove vanjske strane. Upravo zbog toga, naš PREKRIVAČ ZA KREVET (Set) savršen je dodatak, jer će spriječiti da prašina i prljavštine dolaze u direktni kontakt sa posteljinom.

Samim tim, posteljine ćete prati i mijenjati rijeđe, a to će i produžiti njihov vijek trajanja, jer će biti očuvanije i novije.

Naš Kraljevska Posteljina + Prekrivač Set (Set) dolazi u kombinaciji sa dvije jastučnice, kako biste u potpunosti opremili vaš krevet.

Rađeni su u različitim dezenima i bojama, od onih jednostavnijih do onih šarolikih. Upravo zbog toga, u našoj ponudi, lako ćete pronaći prekrivač za svoju spavaću sobu, jer mi nudimo ponešto za svaki stil uređenja.

Još jedna posebna prednost ovih modela je i činjenica da su rađeni od kvalitetnih materijala. Upravo ti materijali čine naše prekrivače mekanim, savitljivim i laganim za rukovanje, pa ih većinom možete iskoristiti i kao laganu dekicu.

Zbog svojih dezena i boja, prekrivači će biti savršen dekorativni dodatak za vaš krevet. Bilo da je vaš stil uređenja profinjen i elegantan, ili pak opušten i moderan, ovi modeli će sasvim sigurno unijeti osvježenje u vaš prostor. Dok će vaša spavaća soba dobiti poseban šarm i toplinu.

Prekrivač za Krevet (Set)
Prekrivač za Krevet sa Posteljinom
Prekrivač za Krevet
Kraljevska Posteljina + Prekrivač Set
Prekrivač za Krevet (Set)
Prekrivač za Krevet sa Posteljinom
Prekrivač za Krevet
Kraljevska Posteljina + Prekrivač Set