_Banner - Main

DEBELA DEKA

DEBELA DEKA – sve ono što nam je potrebno kada dođu hladni zimski dani!
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF

Najvažniji artikl svakog doma u hladnim danima sasvim sigurno je super topla zimska deka. Ono na šta najviše obraćamo pažnju prilikom odabira su debljina i materijal. A šta ako vam kažemo da sada možete imatu TOPLU DEKU koja je IZUZETNO LAGANA?

Da, jer naša debela deka rađena je baš tako da vam pruži udobnost, kao i lako rukovanje i održavanje. Dok pri tome ne oskudijevate u toplini.

MATERIJAL

Materijal od kojeg su ovi modeli rađeni je poliester. A pošto smo svi prilično skeptični kada je poliester u pitanju, objasnit ćemo vam o kakvom se ustvari materijalu radi.

Upotrebom savremene tehnologije prilikom proizvodnje poliestera, svi njegovi nedostaci svedeni su na minimum. A osobine koje ga čine toliko proširenim na svjetskom tržištu su sljedeće:

  • brzo sušenje i brzo, nekad i nepotrebno, peglanje
  • zadržava tjelesnu toplotu, zbog čega se najviše i preporučuje zimi
  • tkanina je izdržljiva, otporna i ne dolazi do osipanja materijala
  • postman oblik i boje koje ne blijede tako lako

Nas ovdje posebno zanima druga stavka u nizu: zadržavanje toplote! Upravo zbog toga izabrali smo baš poliester kako bi naša DEBELA DEKA bila toplija od ostalih. A uz to, možete potpuno zaboraviti na mučenje sa teškim pokrivačima. Jer poliester je veoma lagan za rukovanje.

DIZAJN I IZGLED

Jednostavan dizajn ovih deka i glatka tekstura, pružit će vam mekoću i topplinu, a vašoj spavaćoj sobi elegantan izgled.

Posebna prednost svih naših modela je to što se mogu koristiti i kao prekrivači za krevet. Pored toga što će čuvati vaše posteljine od prašine i prljavština, bit će savršen DEKORATIVNI DODATAK. Kao takve, upotpunit će izgled vašeg kreveta i osvježiti vašu spavaću sobu.

Prema tome, ako ste u potrazi za svojom novom zimskom dekom ili želite zamijeniti onu staru, dođite u Daphne, jer naša  DEBELA DEKA će vas osvojiti već na prvi dodir.

PAMUČNA
DEKA
DEBELA
DEKA
Cjelogodišnja
DEKA
DEKA ZA BEBU
DJECU
FROTIRNA
DEKA
Pletena
DEka
HOTELSKA
DEKA
LJETNA
DEKA
PAMUČNA
DEKA
DEBELA
DEKA
Cjelogod.
DEKA
DEKA ZA BEBU /
DJECU
FROTIRNA
DEKA
Pletena
DEka
LJETNA
DEKA
HOTELSKA
DEKA