CRVENI ČETVRTAK
POŽURITE, jer čeka vas POPUST od 40% na SAV ASORTIMAN i to SAMO JEDAN DAN!
Kampanja na WEB SHOPU počinje već SADA i traje do 12:30 u petak!
* Popust se ne odnosi na Smeg kućanske aparate i hotelski asortiman.

40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF
129.00 KM
40 %
OFF
129.00 KM
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF

PREKRIVAČ ZA KREVET danas je MUST HAVE artikl svakog doma! Pitate se zašto? Nudimo vam samo neke od razloga:

  • čuvaju i štite vaše posteljine od prašine i prljavština
  • pružaju posteljinama dugotrajnost
  • idealan su dekorativni dodatak svakom krevetu
  • mote ih koristiti i kao laganu dekicu

Sigurni smo da svoje posteljine mijenjate i perete veoma često. Najviše zbog prašine, flekica ili prljavštine, koje se vrlo često pojavljuju sa njihove vanjske strane. Upravo zbog toga, naši PREKRIVAČI ZA KREVET savršen su dodatak, jer će spriječiti da prašina i prljavštine dolaze u direktni kontakt sa posteljinom.

Samim tim, posteljine ćete prati i mijenjati rijeđe, a to će i produžiti njihov vijek trajanja, jer će biti očuvanije i novije.

Naš PREKRIVAČ ZA KREVET rađeni je u različitim dezenima i bojama, od onih jednostavnijih do onih šarolikih. Upravo zbog toga, u našoj ponudi, lako ćete pronaći prekrivač za svoju spavaću sobu, jer mi nudimo ponešto za svaki stil uređenja.

Još jedna posebna prednost ovih modela je i činjenica da su rađeni od kvalitetnih materijala. Upravo ti materijali čine naše prekrivače mekanim, savitljivim i laganim za rukovanje, pa ih većinom možete iskoristiti i kao laganu dekicu.

Zbog svojih dezena i boja, prekrivači će biti savršen dekorativni dodatak za vaš krevet. Bilo da je vaš stil uređenja profinjen i elegantan, ili pak opušten i moderan, ovi modeli će sasvim sigurno unijeti osvježenje u vaš prostor. Dok će vaša spavaća soba dobiti poseban šarm i toplinu.