CRVENI ČETVRTAK
Poklanjamo NEVJEROVATNIH 40% POPUSTA na sve artikle i to SAMO JEDAN DAN!
Kampanja na WEB SHOPU počinje već SADA i traje do 12h u petak!

47.40 KM
47.40 KM

JASTUK SA SILIKONSKIM PUNJENJEM – ukoliko tražite kvalitetan jastuk, koji će vam pružiti lagan i miran san, onda ste na pravom mjestu!

Pored jastuka sa prirodnim punjenjem, pamukom, vunom, perjem, bambusom i aloe verom, nudimu vam i one nešto drugačije – silikonskog punjenja, koji ne zaostaju u kvaliteti i udobnosti.

Šta ustvari predstavlja silikonsko punjenje?!

Radi se, u suštini, o mikrosilikonskim vlaknima, koja imaju šupljikavu i ne tako gustu strukturu. Upravo takva struktura, čini ove jastuke prozračnim i elastičnim. Naime, ova vlakna ne zadržavaju prašinu i grinje, nego ih propuštaju kroz svoje šupljikavo tkanje.

To im daje ANTIALERGIJSKA i ANTIBAKTERIJSKA svojstva, pa se stoga jastuk sa silikonskim punjenjem preporučuje osobama osljetljive kože i onima koji su skloni alergijama. Ukoliko imate neki od ovih problema, onda su ovi modeli, puno bolji izbor za vas od prirodnog punjenja!

Također, jastuci su jako elastični i fleksibilni. To zanči da se sa lakoćom prilagođavaju položaju glave i vrlo brzo vraćaju u prirodni položaj.

Jednostavni su za čišćenje i održavanje, jer se vlakna ne petljaju i ne gužvaju. A vrlo brzo nakon pranja, jastuk poprima provbitni oblik.