59.50 KM
59.50 KM
59.50 KM
55.30 KM
129.50 KM178.50 KM
129.50 KM157.50 KM
108.50 KM129.50 KM
55.30 KM
178.50 KM185.50 KM
164.50 KM192.50 KM
108.50 KM129.50 KM
59.50 KM

JASTUCI i JORGANI – sve ono što vam je potrebno za kvalitetan i miran san, te odmorno buđenje!

Užurbani način života, mnogo rada i stres, sve više ističu potrebu za što kvalitetnijim snom. Upravo zbog toga, više nego ikad prije, posebna pažnja posvećuje se odabiru jastuka, jorgana, te prekrivača općenito.

Mi, u DAPHNE, potrudili smo se da baš za vas odaberemo samo najbolje! Predstavljamo vam ponudu u kojoj će se sasvim sigurno naći jastuci i jorgani baš po vašoj mjeri!

Ako preferirate PRIRODNA PUNJENJA, tu su naši modeli sa vlaknima PAMUKA, BAMBUSA, PERJA, VUNE i ALOE VERE. A u slučaju da pribjegavate umjetnim materijalima, onda su modeli punjeni MIKROSILIKONSKIM vlaknima, pravi izbor za vas.

Također, tu su i naši ANATOMSKI jastuci, koji će pružiti potporu za vašu glavu i vrat, i pomoći vam da, bez teškoća, pronađete pravi položaj prilikom spavanja. A za trenutke potpunog relaksiranja, tu su naši ANTI STRESS jastuci i jorgani!

Bilo da volite tvrđe ili mekše modele JASTUKA, laganije i prozračnije PREKRIVAČE, ili pak tople JORGANE prirodnih punjenja, sigurno smo da ćete kod nas, u DAPHNE, pronaći nešto baš po svojoj mjeri.


JASTUCI I JORGANI ZA KVALITETAN SAN Užurbani način života, mnogo rada i stres, sve više ističu potrebu za što kvalitetnijim snom. Upravo zbog toga, više nego ikad prije, posebna pažnja posvećuje se odabiru jastuka, jorgana, te prekrivača općenito. Mi, u DAPHNE, potrudili smo se da baš za vas odaberemo samo najbolje i predstavimo vam ponudu u kojoj ćete sasvim sigurno pronaći nešto za sebe. Ako preferirate PRIRODNA PUNJENJA, tu su naši JASTUCI i JORGANI sa vlaknima PAMUKA, BAMBUSA, PERJA, VUNE i ALOE VERE. A u slučaju da pribjegavate umjetnim materijalima, onda su modeli punjeni MIKROSILIKONSKIM vlaknima, pravi izbor za vas. Također, tu su i naši ANATOMSKI jastuci, koji će pružiti potporu za vašu glavu i vrat, i pomoći vam da, bez teškoća, pronađete pravi položaj prilikom spavanja. A za trenutke potpunog relaksiranja, predlažemo ANTI STRESS jastuke! Bilo da volite tvrđe ili mekše modele JASTUKA, laganije i prozračnije PREKRIVAČE, ili pak tople JORGANE prirodnih punjenja, sigurno smo da ćete kod nas, u DAPHNE, pronaći nešto baš po svojoj mjeri.